Despre Dargo

Taxe Ascunse
0
Clienti Multumiti
87
logo

Dargo este mandru sa serveasca clientii din Romania. Suntem o agentie de inchirieri auto detinuta de o familie avand un singur obiectiv in minte: sa depasim asteptarile clientilor in ceea ce priveste serviciul de inchirieri masini.

Indiferent daca esti intr-o delegatie de afaceri sau trebuie sa ramai cateva zile in Bucuresti sau imprejurimi poti conta pe noi pentru a-ti oferi autoturismul perfect care sa se plieze nevoilor tale. Si totodata sa ai parte de o experienta sigura, fara incoveniente sau surprize neplacute.

Inchirieri auto in apropriere de Bucuresti pentru siguranta ta

Suntem disponibili in fiecare zi. Astfel incat poti afla in timp util daca modelul de care ai nevoie este disponibil pentru a fi rezervat.

Si intelegem cat de important este acest lucru. Stim ca si clientii nostri sunt oameni ca si noi, cu treburi de rezolvat, intalniri de serviciu sau alte probleme de familie ce necesita rezolvare intr-un alt oras. Lor le oferim un autoturism curat, cu revizii si acte la zi care sa ii ajute sa se deplaseze mai usor.

Suntem pe acelasi drum ca si tine

Oferim clientilor nostri libertate si flexibilitate impreuna cu serviciul nostru de inchirieri auto la preturi competitive. Nu avem o flota mare de masini dar poti inchiria o masina care nu consuma mult, bine echipate,  eleganta care iti ofera mobilitatea pe care ti-o doresti.

Cateodata sa fii mic te face mai mare. Cu siguranta iti putem oferi toata atentia noastra fara probleme printr-un serviciu prietenos. Cu Dargo inchirierea unei masini este destul de simplu, fie ca iti doresti un autoturism pentru afaceri sau placeri.

logo

Inchirieri Masini Economice

Oferim servicii profesionale astfel incat sa pornesti fara intarzieri

Alegerea Potrivita

Dargo ofera mobilitate pe drumuri necunoscute fara stres, servicii de calitate si planuri de inchiriere accesibile.

Suna chiar acum

0765 535 500
Contacteaza-ne